Belső hozzáférés
Jelentkezz be az INFOPULT megnyitásához.
Első beállítás
Az első admin megadása után itt veheted fel a munkatársakat.
Minden fontos eszköz egy helyen
Válaszd ki a kívánt funkciót az alábbi kártyák közül.
Az elmentett címeket, hivatkozásokat és ikonokat minden bejelentkezett kolléga frissítés után látja.
Itt hozhatod létre előre a munkatársak fiókjait. A jelszavak csak itt kerülnek megadásra.
A kollégák a saját felhasználónevükkel és jelszavukkal lépnek be. Frissítéskor a közös kártyákat látják.